Search This Blog

save the date peeps !!

Banner 600px X 160px

Order Form

Name:
Contact Number:
Email Address:
Address:
Item(s) To Purchase
Preffered Bank for Payment CIMB
Maybank
Postage Option: Pos Laju RM6 (semenanjung Malaysia)
Pos Laju RM9 (Sabah)
Pos Laju RM10 (Sarawak)

Click here to create your own form.

Friday, 23 December 2011

KARRIMOR :: bagpack






colorful bag pack for the best vacation !!


KARRIMOR TRIM ; 35 litre

* black
* orange
* turquoise
* purple

RM350 only :)


color ; blue
availability ; 
1 sold
1 available 


color ; black
availability ; booked by BOB


color ; orange
availability ; 1 available


color ; purple
availability ; sold to RUE




**************************************************










KARRIMOR INDIE ; 30 litre

*black
*red
*grey
*smoke blue

RM 220 only :)



color ; smoke blue
availability ; 
3 sold
1 available





color ; black
availability ; 1 available

color ; red
availability ; 
5 sold

color ; grey
availability ; 2 sold









postage fees ;

semenanjung ; RM6
sabah ; RM9
sarawak ; RM10

thank you !!











 interested ?? hurry leave your details in ORDER FORM below , and we will confirm it ASAP !


7 comments:

  1. salam. nak tya..
    karrimor TRIm yang black kaler tu ada stok lagi tak??
    kalau ada saya nak?

    ReplyDelete
  2. sorry bro / sis . karrimor TRIM black 35 litre da habis stok la . ada biru dan orange sahaja . tu pon cantik jugak ;)

    ReplyDelete
  3. bro,karriomor indie warna merah ade lagi tak?? saya nak.bile boleh dapat ey??

    ReplyDelete
  4. hello. beg purple tu ade stok tak?

    ReplyDelete
  5. salam , anonymous indie red : sorry , yang merah dah habis . restok lambat lagi . yang ade kelabu dengan biru sahaja . tq :)

    ReplyDelete
  6. salam farah : karrimor trim purple da habis stok . restok lambat lagi . yang ade warna orange dan biru sahaja . tq :)

    ReplyDelete
  7. salam , kalau nak tengok barang or rasa sendiri material beg-beg ni . sila lah datang ke kedai KARAT ADV KIOSK di pandan utama kampung pandan . or just call 012-2097756 (uncle karat) tq !

    ReplyDelete

ShareThis