Search This Blog

save the date peeps !!

Banner 600px X 160px

Order Form

Name:
Contact Number:
Email Address:
Address:
Item(s) To Purchase
Preffered Bank for Payment CIMB
Maybank
Postage Option: Pos Laju RM6 (semenanjung Malaysia)
Pos Laju RM9 (Sabah)
Pos Laju RM10 (Sarawak)

Click here to create your own form.

Friday, 13 January 2012

Busana Muslimah




situasi ;

anda membeli kain untuk membuat maxi dress or jubah moden or skirts or anything.. dan mempunyai idea sendiri bagaimana design kain tu apabila siap . tapi tak tahu dimana dan kepada siapa untuk dituju ??

GOOD NEWS LADIES !!

IMAAN NAANI is the answer !!

yeayy !!



IMAAN NAANI menyediakan rangkaian BUSANA MUSLIMAH yang BERGAYA dan menawarkanHARGA YANG BERPATUTAN. Kami akan sentiasa memastikan setiap busana yang dihasilkan tidak mendedahkan aurat, terlalu ketat dan terlalu mengikut bentuk badanIMAAN NAANI juga menggalakkan konsep sedekah dimana setiap RM 5 dari setiap pembelian yg dilakukan akan didermakan kepada RUMAH ANAK-ANAK YATIM & SEKOLAH-SEKOLAH TAHFIZ yg akan dikenalpasti.

Setiap rekaan IMAAN NAANI adalah CUSTOM-MADE. Kami telah menyediakan saiz standard yg kami gunakan, tetapi para pelanggan juga boleh menempah mengikut saiz yg anda kehendaki. *sila rujuk info SAIZ.

Setiap rekaan IMAAN NAANI didatangkan dengan tudung / shawl yang sepadan. Ini bagi memudahkan para pelanggan membuat pilihan.

Setiap PROSES TEMPAHAN adalah selama 3 hari, ini TIDAK TERMASUK PROSES PENGHANTARAN.*bergantung kepada jumlah tempahan yg diterima*



KADAR KOS PENGHANTARAN

Semenanjung Malaysia

Berat (Kg) Harga (Rm)
... 0.000 – 0.500 Rm6.00
0.501 – 0.750 Rm7.00
0.751 – 1.000 Rm 9.00
1.001 – 1.250 Rm 10.00
1.251 – 1.500 Rm 11.00
1.501 – 1.750 Rm 12.00
1.751 – 2.000 Rm 14.00

Sabah & Sarawak

Berat (Kg) Harga (Rm)
0.000 – 0.500 Rm 9.00
0.501 – 0.750 Rm 12.00
0.751 – 1.000 Rm 14.00
1.001 – 1.250 Rm 17.00
1.251 – 1.500 Rm 19.00
1.501 – 1.750 Rm 22.00
1.751 – 2.000 Rm 24.00

P/S : Untuk 2kg ke atas caj yang akan dikenakan akan diberikan di dalam Invoice.


Akhir sekali, Selamat membeli-belah & selamat beramal.



this is from IMAAN NAANI






interested ?? hurry leave your comments in comment box , and we will confirm it ASAP !

2 comments:

  1. hello. imaan naani ni memang buat jubah je ke?? lagi 1 i nak tanya, kalau nak tempah baju , nak kene isi order form jugak ea??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep , imaan naani is specialist in custom made jubah or maxi dress . kalau nak tempah baju , tak perlu isi order form . boleh terus klick kat link 'IMAAN NAANI is the answer' kat atas and deal sendiri dengan tuan badan :)

      Delete

ShareThis